Sovražniki Evropejcev zbirajo svoje sile

Sovražniki Evropejcev zbirajo svoje sile

Priseljenci v Evropi se združujejo proti domorodnim evropejci kot „vseevropska“ antirasistična skupina.

Levičarska nasilna skupina, imenovana “No Pasaran”, je organizirala konferenco v Londonu na prvi konec tedna v mesecu marcu. Na tej konferenci so se odločili, da zberejo levičarje in socialiste iz vse Evrope. Med njimi so ljudje, ki imajo migrantsko ozadje in so novi poslanci, pa tudi drugi radikalni starejši levičarski poslanci in aktivisti.

Na konferenci so levičarske skrajneže nagovorili: Diane Abbott, Daniele Obomo, Salma Yaqoob in Tariq Ali. „Napredne“ sile so se zbrale zato, ker da so po njihovem mnenju na vzponu „skrajne desnice“ po vsej Evropi. Na naslednjih evropskih volitvah se bojijo, da bi nacionalisti lahko prišli na oblast.

Evropski državljani bodo namreč glasovali za desne stranke na naslednjih volitvah. Obstajajo številni razlogi, ki vključujejo učinke množičnega priseljevanja, ki se uporablja za uničenje evropske identitete, visoke stopnje obdavčitve, ki zagotavljajo blaginjo priseljencev iz tretjih držav, in diskriminacijo, s katero se domači evropejci soočajo v svojih državah s strani svojih vlad.

Ti neevropski državljani, ki so dejavni v evropski politiki, imajo svojo domovino, kjer so vsi ljudje kot ti novi politiki iz tretjega sveta. Zdi se, da je njihova miselnost naperjena proti beli rasi, kar pa pomeni, da si želijo prisvojiti evropejce in evropo in v bistvu prevzeti oblast.

Volitve v evropski uniji bodo potekale maja meseca. Prihodnost evrope pa bo potekala v dveh smereh in sicer bo to boj med levico in desnico, obe strani pa bosta zbirali svoje volivce po vsej evropi. Ali si bodo lahko domorodni evropejci povrnili svoje pravice in evropo, ali pa bo evropski kontinent končal v kaosu.

Avtor objave Skrbnik